Kúrenári Nitra
Predávame a montujeme solárne kolektory.
Realizujeme ústredné vyukurovanie, plynoinštalácie a rekuperácie.
Montujeme solárne panely.
Poradíme vám ako na zelenú domácnosť.
Sme vodári a inštalatéri s vlastným e-shopom.
Predávame kotle, klimatizácie, čističky vzduchu a vody, tepelné čerpadlá.
Inštalujeme podlahové kúrenie, elektrické vykurovanie, vodovodné batérie a kúpelne.

UNICO TRADE

NAŠE SLUŽBY

Kúrenárske služby

Sme skúsení inštalatéri kúrenárskych zariadení. Montujeme, navrhujeme riešenia a realizujeme rôznu vykurovaciu techniku: podlahové kúrenie, plynové či elektrické vykurovanie domu, infra kúrenie, teplovodné vykurovanie, zohrievanie vody solárnymi panelmi, prietokové ohrievače vody a ďalšie.

Montáž plynového kotla

Plynové kotly sú srdce ústredného kúrenia v domácnosti. Ponúkame kompletnú inštaláciu nového kotla, alebo výmenu starého za nový. Poradíme vám s výberom kotla vzhľadom k jeho výkonu, veľkosti vášho domova, počtu miestností, radiátorov a podobne.

Solárne kolektory

Vhodný solárny systém v domácnosti ušetrí 40 až 70 percent nákladov na ohrev teplej vody. Solárnou termikou dramaticky zmodernizujete domácnosť – navyše na zelenú obnoviteľnú energiu môžete dostať dotáciu z projektu Zelená domácnostiam. Typická solárna zostava pozostáva z dvoch plochých panelov a zásobníkového ohrievača – prvky je možné prispôsobiť veľkosti a potrebám vašej domácnosti.

Tepelné čerpadlá

Systém, ktorý využíva výmenu tepla zo zeme či vonkajšieho vzduchu (niektoré tepelné čerpadlá pracujú aj so slnečnou energiou a spodnou vodou). Tepelné čerpadlo znižuje emisie CO2 a míňanie fosílnych palív – je možné na neho požiadať o dotáciu z projektu Zelená domácnostiam. Tepelné čerpadlo vám namontujeme do novostavby alebo existujúcej stavby – a poradíme vám ako najlepšie prispôsobiť jeho prevádzku ročnej dobe a vašim potrebám.

Úprava vody a vzduchu

Venujeme sa vodoinštaláciám, vieme vám dodať a namontovať špecializované čističky vzduchu alebo domáce úpravovne vody. V našom e-shope nájdete klimatizácie, stropné chladenie panelmi. Vieme vám poskytnúť a nainštalovať inteligentný systém proti vytopeniu – detektor úniku vody.

Rekuperácie

Okrem iných vetracích variant montujeme aj rekuperácie – rekuperačné jednotky, ktoré zabezpečujú stálu výmenu vzduchu v domácnosti, spätne získavajú teplo, šetria náklady a prispievajú k ideálnej vlhkosti vzduchu v domácnosti. Rekuperačná vzduchotechnika sa v domácnostiach presadzuje čoraz viac na úkor tradičných vetracích metód.

  • Doprava zdarma
    Pri objednávke nad 100€
  • Servis
    záručný a pozáručný servis na nami namontované zariadenia
  • Technická podpora
    10:00-18:00
  • Návrh riešenia
    Cenová ponuka a návrh riešenia zdarma

Záleží nám na zdravých a zelených domovoch

UNICO TRADE: Kto sme?

  • Sme firma z nitrianskeho regiónu, ktorá sa venuje predaju a montáži vykurovacej, chladiarenskej, regulačnej, sanitárnej a inej techniky. Zakúpené zariadenia vám vieme po dohode nainštalovať (odporúčame pri zložitejších systémoch).
  • Sme špecialisti na tepelné čerpadlá a plynové kotle, túto techniku vám môžeme dodať a namontovať v kombinácii so solárnymi alebo fotovoltaickými systémami.
  • Naše tepelné čerpadlá môžu naši zákazníci využívať na kúrenie aj chladenie – stropné, stenové alebo do fancoilu.
  • Zaoberáme sa rekuperáciami – centrálnou alebo decentrálnou výmenou vzduchu. Rekuperácia je veľmi výhodná, ak chcete, aby vaša domácnosť spĺňala podmienky energetickej skupiny A0.
  • V našom obchode nájdete množsvo moderných prístrojov –  na čistenie vzduchu a vody, klimatizácie, batérie, detektory úniku vody, kúpeľňové doplnky a ďalšie.

 

Sme registrovaní zhotovitelia tepelných čerpadiel a slnečných kolektorov v projekte Zelená domácnostiam a väčšinu administratívy vybavíme za vás – našim zákazníkom stačí požiadať o poukážku.

VIESSMANN

AKCIOVÉ PRODUKTY

NAJNOVŠIE ČLÁNKY